Aplicaţi online pentru a obţine scrisoarea de aprobare a vizei prin intermediul nostru,

ridicaţi viza turistică la sosire la aeroportul internaţonal din Vietnam

Aeroportul Internaţional Tan Son Nhat din oraşul Ho Chi Minh | Aeroportul Internaţional Noi Bai din Hanoi | Aeroportul Internaţional Da Nang din Da Nang | Aeroportul Internaţional Cam Ranh din Nha Trang

In accordance with the provisions of agreements concluded between Vietnam and the US, 1-year-visa multiple entry is granted to the US citizens with a maximum of 90 days of stay per entry to Vietnam.
O lună, o singură intrare
loading...
(Achitaţi online pentru scrisoarea de aprobare a vizei)
  • 1 lună de şedere
  • 1 singură intrare şi ieşire
  • scop turistic
  • Achitaţi la sosire taxa de viză în sumă de loading... USD
O lună, intrări multiple
loading...
(Achitaţi online pentru scrisoarea de aprobare a vizei)
  • 1 lună de şedere
  • multiple intrări şi ieşiri
  • scop turistic
  • Achitaţi la sosire taxa de viză în sumă de loading... USD
Trei luni, intrări multiple
loading...
(Achitaţi online pentru scrisoarea de aprobare a vizei)
  • 3 luni de şedere
  • multiple intrări şi ieşiri
  • scop turistic
  • Achitaţi la sosire taxa de viză în sumă de loading... USD
Şase luni, intrări multiple
loading...
(Achitaţi online pentru scrisoarea de aprobare a vizei)
  • 6 luni de şedere
  • multiple intrări şi ieşiri
  • scop turistic
  • Achitaţi la sosire taxa de viză în sumă de loading... USD
Un an, intrări multiple
loading...
(Achitaţi online pentru scrisoarea de aprobare a vizei)
  • 1 an de şedere
  • multiple intrări şi ieşiri
  • scop turistic
  • Achitaţi la sosire taxa de viză în sumă de loading... USD
Taxe
pentru obţinerea vizei Vietnameze la sosire

Există 2 tipuri de taxe pentru obţinerea vizei Vietnameze la sosire:

✔ Taxa pentru servicii:- se achită online şi este prevăzută pentru obţinerea scrisorii de aprobare a vizei şi expedierea acesteia la adresa D-stră de email.

✔ Taxa de viză:- această taxa se achită la sosirea în Vietnam, la aeroportul de destinaţie. Taxa constituie: 25$ pentru viza cu o singură intrare (1-3 luni), 50$ pentru viza cu intrări multiple (1-3 luni), 95$ pentru viza de afaceri pe 6 luni sau 135$ pentru viza de afaceri pe 1 an.

Timpul de procesare
necesar pentru aprobarea vizei

Luni – Vineri | 07:00 – 11:00 AM | 13:00 – 16:00 PM (GMT+7)

✔ Timpul standard de procesare: 24-48 ore
✔ Procesare de urgenţă în 8 ore lucrătoare: +$15/de persoană
✔ Procesare de urgenţă în 4 ore lucrătoare: +$25/de persoană
✔ Procesare de urgenţă în 2 ore lucrătoare: +$80/de persoană
✔ Procesare de urgenţă în zilele de Sâmbătă, Duminică şi în timpul sărbătorilor publice: confirmare prin email ($200 - $220/de persoană).

Categoria Vizei

Viza Turistică Vietnameză (Categoria DL): Se eliberează turişilor şi este valabilă timp de 30 de zile SAU 90 de zile cu o intrare sau cu intrări multiple.

Excepţii: În conformitate cu prevederile acordului dintre Vietnam şi SUA, viza pe 1 an cu intrări multiple se acordă cetăţenilor SUA cu o perioadă de şedere de maximum 90 zile pentru fiecare intrare în Vietnam.

Viza cu o intrare sau viza cu intrări multiple?

✔ Viza cu o singură intrare:- vă permite să intraţi în Vietnam doar o singură data. La părasirea statului, veţi avea nevoie de o altă viză pentru a vizita Vietnamul din nou. La moment, oferim vize cu o singură intrare pe 1 lună şi cu o singură intrare pe 3 luni.

✔ Viza cu intrări multiple:- permite vizitatorilor să intre şi să părăsească Vietnamul pe o anumită perioadă de timp, fără necesitatea de a reaplica la viză de fiecare data. La moment oferim vize cu intrări multiple pe 1 lună, 3 luni, 6 luni şi 1 an.

Cerinţe de bază ✔ O adresă email pentru a primi scrisoarea de aprobare a vizei.
✔ Valabilitatea paşaportului trebuie să fie de minim 6 luni.
✔ Cel puţin o pagină goală în paşaport.
✔ Formularul online de aplicare la viză trebuie să fie completat corect şi să coincidă cu datele din paşaport.
✔ În caz de dublă cetăţenie, vă rugăm să alegeţi ţara corespunzătoare paşaportului pe care îl veţi utiliza pentru a călători în Vietnam.
✔ Deţinătorii paşaportului Diplomatic, Oficial şi de Serviciu, sau deţinătorii paşaportului Naţiunilor Unite trebuie să aplice pentru viză în cadrul ambasadei.
⚠ Atenţie!

La moment, Vizele Vietnameze la Sosire sunt valabile doar pentru persoanele care vor vizita Vietnamul pe cale aeriană, prin intermediul Aeroportului Internaţional Tan Son Nhat din oraşul Ho Chi Minh | Aeroportul Internaţional Noi Bai din oraşul Hanoi | Aeroportul Internaţional Da Nang din oraşul Da Nang | Aeroportul Internaţional Cam Ranh din oraşul Nha Trang.

La sosirea în aeroportul internaţional din Vietnam, va trebui să prezentaţi toate actele necesare:

✔ Paşaport
✔ Scrisoarea de aprobare a vizei (Aplicaţi online pentru a obţine scrisoarea D-stră)
✔ Formularul de intrare şi ieşire completat şi semnat ((descărcaţi aici)
✔ Numerar pentru taxa de viză: 25$ pentru viza cu o singură intrare (1-3 luni) | 50$ pentru viza cu intrări multiple (1-3 luni) | $95 pentru viza pe 6 luni | $135 pentru viza pe 1 an.
Servicii adiţionale

✔ Scrisoare confidenţială ($8/de persoană): O persoană pentru o scrisoare de aprobare a vizei. Acest serviciu nu permite distribuirea informaţiei D-stră din pașaport altor pasageri.

✔ Asistenţă la Sosire ($20/de persoană): Veţi fi întâlnit de personalul nostru la unul din punctele de control şi veţi fi ajutat pentru a obţine viza mai rapid, fiind scutit de a sta în rând.

✔ VIP Traseu rapid prin Aeroport ($35/de persoană): Veţi fi întâlnit în faţa ghişeului de debarcare cu o tăbliţă de întâmpinare, iar personalul nostru va lua asupra sa întreg procesul de ridicare a vizei şi de înregistrare în zona bagajelor, cu excepţia taxei pentru aplicare a vizei.

e-VISA | Procedura de Aplicare pentru Viza Vietnameză la Sosire
1
APLICAŢIA ONLINE
Completaţi aplicaţia online pentru viză
Achitaţi cu cardul de credit sau prin PayPal
2
SCRISOAREA DE APROBARE A VIZEI PRIN EMAIL
Primiţi aprobarea vizei prin email
Descărcaţi şi Printați o copie
3
INTRAREA ÎN VIETNAM
Prezentaţi scrisoarea de aprobare a vizei la ghişeul de debarcare
Primiţi viza aplicată în paşaport
Obţineţi scrisoarea de aprobare a vizei şi
ridicaţi viza la sosire