Metode de obținere a vizei Vietnameze pentru cetățenii Români

Cetățenii Români care călătoresc în Vietnam din orice motive, au nevoie de viză pentru intrare în Vietnam. Cetățenii Români pot obține viza Vietnameză  pe două căi: prin aplicarea la Ambasada Vietnamului în România SAU prin aplicarea online și ridicarea vizei la sosire în aeroportul din Vietnam.

1. Aplicați online pentru a obține viza la sosire în aeroportul din Vietnam.

Metoda de aplicare online este preferată de Românii care locuiesc departe de ambasadă sau care se află în afara țării. Pentru a solicita viza online, aveți nevoie de: cont de email pentru comunicare, conexiune la internet și posibilitatea de achitare online a taxei pentru servicii (menționăm că taxa de viză va fi achitată în momentul ridicării vizei la sosire). După achitarea taxei pentru servicii, veți primi scrisoarea de aprobare a vize pe email, în decursul a 1-2 zile lucrătoare. Această scrisoare vă permite să vă îmbarcați la bordul avionului și să ridicați viza la sosirea în aeroportul din Vietnam.

La sosirea în aeroport, veți prezenta funcționarilor de imigrație următoarele acte: pașaportul în original, o poză de tip pașaport care va fi atașată la formularul de aplicare pentru viza Vietnameză, o copie tipărită a scrisorii de aprobare primite și numerar în dolari SUA pentru taxa de viză. Procesul de ridicare a vizei în aeroportul din Vietnam durează în jur de 15 minute.

2. Aplicați pentru viză la ambasada Vietnamului în București, România

În cazul în care aplicați pentru viză la ambasada Vietnamului în București, România, va trebui să vă prezentați la ambasadă cu următoarele acte: pașaportul în original, două poze de tip pașaport, formularul de aplicare pentru viză și numerar pentru taxa de procesare a vizei. Acest proces de obținere a vizei va dura între 4 și 5 zile lucrătoare.

Mai jos găsiți contactele Ambasadei Vietnamului la București:

Adresă: România, București, str. C.A.Rosetti nr.35, Sector 2

Telefon: 0040-21-311.03.34; Fax: 0040-21-312.16.26;

Email: vietrom2005@yahoo.com; vnemb.ro@mofa.gov.vn

Website: www.vietnamembassy-romania.org

Tag: viza Vietnameză

In accordance with the provisions of agreements concluded between Vietnam and the US, 1-year-visa multiple entry is granted to the US citizens with a maximum of 90 days of stay per entry to Vietnam.
VIZA TURISTICĂ

Obţineţi scrisoarea de aprobare pentru a putea ridica viza la sosire la aeroporturile internaționale din Vietnam (doar pentru zboruri internaționale).

VIZA DE AFACERI

Obţineţi scrisoarea de aprobare pentru a putea ridica viza la sosire la aeroporturile internaționale din Vietnam (doar pentru zboruri internaționale).

DOAR 6 USD/PENTRU PERSOANĂ
Fără riscuri:
100% rambursarea garantată a banilor.
Fără probleme:
Fără trimiterea pașaportului. Fără cozi la ambasadă.
Rapid:
Timp de procesare – 24 ore.
Accesibil:
100% online. Trimiteți și primiți prin email.
APLICAȚI PENTRU VIZA VIETNAMEZĂ LA SOSIRE