În ce constă Viza Vietnameză la Sosire?

e-VISA | Procedura de Aplicare pentru Viza Vietnameză la Sosire
 1
APLICAŢIA ONLINE
Completaţi aplicaţia online pentru viză
Achitaţi cu cardul de credit sau prin PayPal
 2
SCRISOAREA DE APROBARE A VIZEI PRIN EMAIL
Primiţi aprobarea vizei prin email
Descărcaţi şi Printați o copie
 3
INTRAREA ÎN VIETNAM
Prezentaţi scrisoarea de aprobare a vizei la ghişeul de debarcare
Primiţi viza aplicată în paşaport
Obţineţi scrisoarea de aprobare a vizei şi
ridicaţi viza la sosire
Timpul de procesare
pentru a obţine viza aprobată
Luni – Vineri | 07:00 – 11:00 AM | 13:00 – 16:00 PM (GMT+7)

Timpul standard de procesare: 24-48 ore
Procesare de urgenţă în 8 ore lucrătoare: +$10/de persoană
Procesare de urgenţă în 4 ore lucrătoare: +$20/de persoană
Procesare de urgenţă în 2 ore lucrătoare: +$80/de persoană
Procesare de urgenţă în zilele de Sâmbătă, Duminică şi în timpul sărbătorilor publice: confirmare prin email ($200 – $220/de persoană).

Atenţie!
La moment, Vizele Vietnameze la Sosire sunt valabile doar pentru persoanele care vor vizita Vietnamul pe cale aeriană, prin intermediul Aeroportului Internaţional Tan Son Nhat din oraşul Ho Chi Minh | Aeroportul Internaţional Noi Bai din Hanoi | Aeroportul Internaţional Da Nang din Da Nang | Aeroportul Internaţional Cam Ranh din Nha Trang.

să prezentaţi toate actele necesare:
✔ Paşaport
✔ Scrisoarea de aprobare a vizei (Aplicaţi online pentru a obţine scrisoarea)
✔ Formularul de intrare şi ieşire completat şi semnat (descărcaţi aici)
✔ Numerar pentru taxa de viză: 25$ pentru viza cu o singură intrare (1-3 luni) | 50$ pentru viza cu intrări multiple (1-3 luni) | $95 pentru viza pe 6 luni | $135 pentru viza pe 1 an.

Lucruri de făcut înainte de a zbura spre Vietnam Nu uitați Scrisoarea de Aprobare a Vizei necesară pentru a ridica Viza Vietnameză la sosire și faceți următoarele:

✔ Printați o copie a scrisorii de aprobare a vizei înainte de plecare
✔ Verificaţi scrisoarea de aprobare a vizei şi, în cazul găsirii greşelilor, erorilor, cereţi corectarea acestora
✔ Luaţi o copie a scrisorii de aprobare a vizei pentru a o prezenta la îmbarcare şi a primi viza la sosire
✔ Completaţi şi semnaţi acest formular pentru a salva timp la sosire (Descărcaţi aici)
✔ Pentru extra servicii (Asistenţă la sosire sau VIP Traseu Rapid prin Aeroport), vă rugăm să confirmaţi detaliile despre zbor prin email.

Lucruri de făcut la sosirea în Vietnam În momentul sosirii la terminalul aeroportului, veţi vedea o săgeată ce vă va conduce spre Oficiul de eliberare a vizei.

✔ La Oficiul de eliberare a vizei, prezentaţi: scrisoarea de aprobare a vizei + paşaportul + formularul de aplicare pentru viză (completat şi cu poza ataşată).
✔ Aşteptaţi pînă veţi fi chemat să achitaţi taxa de viză (25$ pentru viza cu o singură intrare (1-3 luni) | 50$ pentru viza cu intrări multiple (1-3 luni) | 95$ pentru viza pe 6 luni | 135$ pentru viza pe 1 an).
✔ Aşteptaţi pînă veţi primi înapoi paşaportul cu viza în interior.
✔ Înainte de a pleca, verificaţi viza cu grijă, pentru că nu veţi mai avea posibilitatea de a cere corectarea eventualelor greşeli după părăsirea ghişeului de control al paşapoartelor.
În cazul serviciilor adiţionale: Asistenţă la sosire sau VIP Traseu Rapid prin Aeroport, personalul nostru se va ocupa de întreaga procedură descrisă mai sus.

Informaţii de bază pentru aplicarea la viza Vietnameză la sosire 1- Paşaportul trebuie să fie valabil pentru minimum 6 luni la momentul intrării în Vietnam şi datele din paşaport trebuie să coincidă cu datele indicate în scrisoarea de aprobare a vizei.

2- În caz de dublă cetăţenie, vă rugăm să alegeţi ţara corespunzătoare documentului/paşaportului în baza căruia veţi călători în Vietnam.

3- Deţinătorii Paşaportului Diplomatic, Oficial şi de Serviciu SAU a Paşaportului Naţiunilor Unite trebuie să aplice pentru viză în cadrul ambasadei.

4- Copiii incluşi în paşaportul părinţilor la fel sunt obligaţi să aplice online pentru a obţine scrisoarea de aprobare a vizei pentru a-şi ridica viza la sosire.

5- Formularul de aplicare pentru viză trebuie să fie completat corect. Datele din formular trebuie să coincidă cu datele din paşaportul D-stră. Informaţia oferită de D-stră va fi verificată la punctele de trecere a frontierei Vietnamului. În cazul în care aţi oferit informaţii greşite, e-Viza sau viza la sosire va fi considerată nevalabilă şi vi se va refuza intrarea în Vietnam.

6- Aplicantul la viză nu are voie să călătorească înainte de data sosirii. specificată în formularul de înregistrare sau să călătorească fără scrisoarea de aprobare a vizei. Aplicanţilor ce nu respectă aceste condiţii le va fi interzisă intrarea în ţară.

7- La sosirea în Vietnam, la unul din aeroporturile internaţionale menționate, va trebui să prezentaţi actele necesare:
✔ Paşaport / Document de Călătorie
Scrisoare de aprobare a vizei (aplicaţi online pentru obţinere)
✔ Formularul de intrare şi ieşire completat şi semnat (descărcaţi aici)
✔ Numerar pentru taxa de viză: 25$ pentru viza cu o singură intrare (1-3 luni) | 50$ pentru viza cu intrări multiple (1-3 luni).

8- Unele ţări sunt scutite de regimul de vize în baza acordurilor unilaterale sau bilaterale cu Vietnam, vă rugăm să verificaţi lista ţărilor scutite de regimul de vize înainte de a depune actele pentru obţinerea vizei.

9- Deţinătorii paşaportului Nigerian nu vor putea aplica pentru E-VIZĂ sau Viza Vietnameză la Sosire, aceştia trebuie să contacteze ambasada sau consulatul Vietnamului pentru a putea aplica pentru viză înainte de călatoria lor în Vietnam.

In accordance with the provisions of agreements concluded between Vietnam and the US, 1-year-visa multiple entry is granted to the US citizens with a maximum of 90 days of stay per entry to Vietnam.
VIZA TURISTICĂ

Obţineţi scrisoarea de aprobare pentru a putea ridica viza la sosire la aeroporturile internaționale din Vietnam (doar pentru zboruri internaționale).

VIZA DE AFACERI

Obţineţi scrisoarea de aprobare pentru a putea ridica viza la sosire la aeroporturile internaționale din Vietnam (doar pentru zboruri internaționale).

DOAR 6 USD/PENTRU PERSOANĂ
Fără riscuri:
100% rambursarea garantată a banilor.
Fără probleme:
Fără trimiterea pașaportului. Fără cozi la ambasadă.
Rapid:
Timp de procesare – 24 ore.
Accesibil:
100% online. Trimiteți și primiți prin email.
APLICAȚI PENTRU VIZA VIETNAMEZĂ LA SOSIRE