De ce să aplicaţi prin noi?

– Ieftin: Vă rugăm să verificaţi taxa totală de viză la ambasada sau consulatul Vietnamului din ţara D-stră şi să o comparaţi cu costul nostru. De exemplu, viza turistică pe 1 luna, cu 1 singură intrare costă doar 10$ + 25$ (10$ este taxa pentru servicii preluată de noi pentru a obţine scrisoarea de aprobare a vizei şi 25$ este taxa de viză achitată pentru a primi viza aplicată în paşaportul D-stră).

– Fără bătăi de cap: Nu este nevoie să contactaţi ambasada sau consulatul Vietnamului pentru nici o procedură, doar aplicaţi online şi veţi primi scrisoarea de aprobare a vizei prin email, o printaţi şi o prezentați la îmbarcare, după care veţi primi viza D-stră la sosire.

– Uşor de modificat: În cazul obţinerii vizei la ambasadă, este imposibil de a modifica datele de intrare şi ieşire, însă în cazul vizei la sosire puteți ușor modifica datele de întrare și ieșire.

– Achitaţi suma totală în cazul obţinerii vizei la ambasadă, și doar 10$ pentru servicii pînă la aplicarea vizei în pașaportul Dvs. cînd ajungeţi în Vietnam. Deci, pierdeţi mai puţin în cazul amânării sau anulării călătoriei.

– Ambasada solicită mai multe documente (scrisoarea de aprobare a vizei) în cazul aplicării pentru viza de afaceri, dar noi nu. Cetăţenii unor ţări ca: Iran, Irak, EAU, Pakistan, Bangladeş…trebuie să deţină scrisoarea de aprobare a vizei din partea Departamentului de Imigrări a Vietnamului, chiar dacă aceştia solicită viza turistică, însă ei pot obține viza la sosire mult mai uşor cu noi.

– Rapid și support 24/7: Secţia consulară pentru vize este deschisă pentru aplicanți doar câteva ore pe zi, câteva zile pe săptămână. Însă, Dvs. puteți aplica pentru viza la sosire oricând, zi sau noapte; puteţi aplica chiar şi în timpul sărbătorilor publice. Website-ul nostru este disponibil 24/7 şi este automatizat sistemic. “Oficiul Vizei la Sosire” din cadrul aeroportului la fel e deschis 24/7.

Noi mereu facem tot posibilul pentru ca să vă simțiți fericit și comfortabil.

Tag: viza Vietnameză

In accordance with the provisions of agreements concluded between Vietnam and the US, 1-year-visa multiple entry is granted to the US citizens with a maximum of 90 days of stay per entry to Vietnam.
VIZA TURISTICĂ

Obţineţi scrisoarea de aprobare pentru a putea ridica viza la sosire la aeroporturile internaționale din Vietnam (doar pentru zboruri internaționale).

VIZA DE AFACERI

Obţineţi scrisoarea de aprobare pentru a putea ridica viza la sosire la aeroporturile internaționale din Vietnam (doar pentru zboruri internaționale).

DOAR 6 USD/PENTRU PERSOANĂ
Fără riscuri:
100% rambursarea garantată a banilor.
Fără probleme:
Fără trimiterea pașaportului. Fără cozi la ambasadă.
Rapid:
Timp de procesare – 24 ore.
Accesibil:
100% online. Trimiteți și primiți prin email.
APLICAȚI PENTRU VIZA VIETNAMEZĂ LA SOSIRE