Despre noi?

Vietnam Viză Despre noi

Vietnam Viză Despre noi

Vietnam salută în mod deschis și călduros pe toți cei care vin în Vietnam în scopul călătoriei sau pentru afaceri.  A obține viza pentru Vietnam este acum mai ușor ca niciodată. Puteți obține viza pentru Vietnam aplicând pentru o viză la consulatul sau ambasada Vietnamului în țara dumneavoastră. Sau puteți să aplicați online, dacă în țara dumneavoastră nu există o ambasadă vietnameză sau un consulat vietnamez.

www.vizavietnam.com este site-ul care vă oferă informații în legătură cu obținerea vizei. Vă putem arăta cum să obțineți viza într-un mod simplu, rapid, sigur și avantajos. Dacă aveți întrebări referitoare la obținerea vizei, ne puteți trimite email la info@vizavietnam.com. Vă vom răspunde în termen de o oră sau două de la primirea email-ului dumneavoastră.

Puteți de asemenea să ne trimiteți o cerere dând click pe Trimiteți formularul online pentru viză și apoi completând acest formular. După ce vom primi cererea dumneavoastră pentru viza pentru Vietnam, vom începe procesul pentru obținerea unei scrisori de aprobare a vizei pentru Vietnam în maxim 2 zile, pe care vă vom trimite-o prin email. După ce veți primi scrisoarea de aprobare a vizei pentru Vietnam, trebuie doar să o printați, să vă procurați două fotografii pentru pașaport necesare la  îmbarcarea în avion și să vă ridicați viza după sosirea la aeroporturile internaționale din Vietnam (din capitala Hanoi, sau din orașele Ho Chi Minh, Saigon sau, Cam Ranh Danang)

www.vizavietnam.com este o companie locală din Vietnam. Cunoaștem cultura vietnameză, legile și bineînțeles regulamentul pentru obținerea vizei pentru Vietnam. Cu o experiență de zece ani în acest domeniu, vă putem oferi sfaturi corecte pentru a obține viza pentru Vietnam.

În concluzie, www.vizavietnam.com este site-ul care vă oferă cea mai bună cale de a obține viza pentru Vietnam. Vă rugăm să ne puneți la încercare, apoi să regândiți totul despre Vietnam și să le povestiți prietenilor că această țară este deschisă tuturor și că urează bun venit tuturor.

Să salvați timp și bani este prima noastră prioritate.

Pentru orice solicitare, ne puteți trimite email la  info@vizavietnam.com

Dl. Huynh Cong Thang

Team Leader

DOAR 6 USD/PENTRU PERSOANĂ
Fără riscuri:
100% rambursarea garantată a banilor.
Fără probleme:
Fără trimiterea pașaportului. Fără cozi la ambasadă.
Rapid:
Timp de procesare – 24 ore.
Accesibil:
100% online. Trimiteți și primiți prin email.
APLICAȚI PENTRU VIZA VIETNAMEZĂ LA SOSIRE