Cetățenii Români au nevoie de viză de intrare în Vietnam?

Cetățenii Români au nevoie de viză de intrare în Vietnam, noi am verificat, dar nu am găsit  România în lista țărilor scutite de viză Vietnameză. Există ambasada Vietnamului în România, deci, cetățenii Români dispun de 2 posibilități de a primi viză:

1/ prin aplicarea online de obținere a vizei la sosire,

2/ prin aplicarea la ambasada Vietnamului și obținerea vizei din timp. Tipurile principale de vize oferite sunt vizele turistice și de afaceri.

Opțiunea 1: Primiți viza din timp la ambasada Vietnamului în România.

Solicitarea vizei prin intermediul ambasadei este recomandată tuturor tipurilor de călători. Cetățenii Români care doresc să aplice pentru viză, sunt obligați să viziteze ambasada personal, să completeze formularul de aplicare, să depună originalul pașaportului împreună cu 2 poze și să achite taxa de procesare a vizei în dolari SUA. Acest proces de obținere a vizei durează între 4 și 5 zile lucrătoare.

Se recomandă depunerea cererii cu rezervă de timp, pentru a evita eventualele complicații care ar putea apărea la sosirea la frontierele Vietnameze. De asemenea, înainte de a aplica pentru viză, ei ar trebui să consulte reprezentanții ambasadei referitor la eligibilitate aplicațiilor online.  Ei trebuie să verifice pașaportului, care trebuie să aibă o valabilitate de minimum 6 luni și să conțină cel puțin 2 pagini libere pentru viză.

Vă rugăm să ne vizitați sau să ne contactați cu orice sugestii, întrebări, asistență sau informații adiționale la contactele de mai jos:

Adresă: România, București, str. C.A.Rosetti nr.35, Sector 2

Telefon: 0040 21 311 03 34    Fax: 0040 21 312 16 26

Email: info@vizavietnam.com, vietrom2005@yahoo.com sau vnemb.ro@mofa.gov.vn

Website: www.vietnamembassy-romania.org sau www.vizavietnam.com

Opțiunea 2: Aplicați online pentru pre-aprobare și primiți viza la sosire.

Pentru a aplica online, accesați website-ul www.vizavietnam.com, completați formularul online cu informația corectă din pașaport și achitați online taxa pentru servicii în dolari SUA. Pe perioada acestui proces, vă rugăm să vă asigurați că aveți o conexiune bună la internet și o adresa de email validă pentru a comunica cu reprezentanții serviciului de imigrare. După efectuarea plății, veți primi o scrisoare de pre-aprobare pe email, de obicei aprobarea durează între 1 și 2 zile lucrătoare.

La sosirea în aeroport, trebuie să prezentați: pașaportul în original, copia printată a scrisorii de aprobare, două fotografii de tip pașaport și numerar în dolari SUA pentru taxa de viză la ghișeul “landing visa” din aeroportul Ho Chi Minh sau la Oficiul “visa on arrival” din aeroportul Hanoi pentru a primi viza ștampilată în pașaport, după care puteți să vă bucurați de călătoria D-stră.

Puteți obține o viză de urgență online; dobândirea vizei durează între 30 minute și 1 zi lucrătoare. Acest serviciu este binevenit pentru persoanele care se grăbesc să ajungă în Vietnam și nu au timp pentru procedura obișnuită de obținere a vizei.

Dacă întâmpinați dificultăți în primirea scrisorii de aprobare pe email, contactați-ne la adresa de email info@vizavietnam.com și noi vă vom ajuta prompt. Taxa pentru serviciu este standardă și nu există costuri adiționale sau ascunse.

Aplicați acum pentru viză prin una din cele 2 opțiuni disponibile: direct la ambasadă sau prin aplicația online; nu ezitați să profitați de cultura, frumusețea, aventurile și distracția pe care vi le poate oferi Vietnamul. Suntem bucuroși de a vă saluta șederea sau vizita pe teritoriul Vietnamului.

Tag: viza Vietnameză

In accordance with the provisions of agreements concluded between Vietnam and the US, 1-year-visa multiple entry is granted to the US citizens with a maximum of 90 days of stay per entry to Vietnam.
VIZA TURISTICĂ

Obţineţi scrisoarea de aprobare pentru a putea ridica viza la sosire la aeroporturile internaționale din Vietnam (doar pentru zboruri internaționale).

VIZA DE AFACERI

Obţineţi scrisoarea de aprobare pentru a putea ridica viza la sosire la aeroporturile internaționale din Vietnam (doar pentru zboruri internaționale).

DOAR 6 USD/PENTRU PERSOANĂ
Fără riscuri:
100% rambursarea garantată a banilor.
Fără probleme:
Fără trimiterea pașaportului. Fără cozi la ambasadă.
Rapid:
Timp de procesare – 24 ore.
Accesibil:
100% online. Trimiteți și primiți prin email.
APLICAȚI PENTRU VIZA VIETNAMEZĂ LA SOSIRE